Tantra jylland tantra til kvinder

Feb 12, - Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, KVINDE Eller du er kvinde og har for længe længe siden haft et brud. Nov 14, - Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere (Yoni er det ord vi bruger for de kvindelige kønsdele) Det er dig der. Nyttig information før din massage i Tantra Templet: Før du booker en tid i Tantra Templet: Hvis du er kvinde er det en god idé at tænke over om du gerne vil. Oplev en tantra wellness massage! Det kan være svært at få afsat tid til nærvær og mange kvinder oplever stress og pres i hverdagen – nogen oplever ligefrem.

Tantramassage, tantrakurser og -retreats

Tantra jylland tantra til kvinder En af vores vidunderlige kvindelige gæster har delt denne lille beretning med os: Hun beder mig om at sætte mig op, mens hun sætter sig ned over for mig. Jeg troede det skulle være sådan… Senere satte jeg mig selv under pres som lønmodtager i mit voksenliv uden at vide det… En dag sprang ballonen og jeg græd og græd og græd.

Jeg kan også anbefale bøgerne af David Deida, som arbejder meget med polaritet, det maskuline og feminine. Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der at det ikke handler om sex.

Mar 1, - Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og. Feb 12, - Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, KVINDE Eller du er kvinde og har for længe længe siden haft et brud.

En Tantra massage kan hos en seriøs Tantriker opleves som en meditation over sin egen Link til: Tantramassage til mænd og til Tantramassage til kvinder.

Jan 7, - En smuk ung kvinde i midten af tyverne kom for nylig ind i Tantravaerkstedet i Århus. I hendes stemme kunne jeg høre en opvækst i Nordjylland. Oplev en tantra wellness massage!

Det kan være svært at få afsat tid til nærvær og mange kvinder oplever stress og pres i hverdagen – nogen oplever ligefrem. En af vores kvindelige gæster fortæller om sin oplevelse af en massage med Vanessa: 'Jeg havde været til tantramassage i Templet før, og glædede mig til at.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail