Sex på dansk lyst til sex

Så ofte har vi faktisk sex i Danmark og dermed også evnen til at mærke efter, hvad vi egentlig har lyst til og hvor ofte, siger Ingrid Hegland. Undersøgelsen viser blandt andet, at 89 procent af de danske mænd i Læs mere på angelasmithblog.com: Sådan får ældre mænd mere lyst til sex. Kvinderne skulle søge at forklare årsagerne til den manglende lyst, Forskerne mener, at man i sex- og parterapi skal fokusere mere på den. TÆNKEPAUSER: Vi bryder os sjældent om at tænke om os selv som dyr. Slet ikke når det drejer sig om sex. Alligevel kan det være, at vi skal.

Kvinderne skulle søge at forklare årsagerne til den manglende lyst, Forskerne mener, at man i sex- og parterapi skal fokusere mere på den. Mange kvinder lider af manglende lyst til sex, men i et nyt dansk studie tyder det på, at det mandlige kønshormon testosteron kan øge kvinders.

Sex betyder ikke noget for mig, hvad det tydeligvis gør for min mand. Det er utroligt anstrengende og træls at leve med, skriver en læser, der.

TÆNKEPAUSER: Vi bryder os sjældent om at tænke om os selv som dyr. Slet ikke når det drejer sig om sex. Alligevel kan det være, at vi skal.

Så ofte har vi faktisk sex i Danmark og dermed også evnen til at mærke efter, hvad vi egentlig har lyst til og hvor ofte, siger Ingrid Hegland. Undersøgelsen viser blandt andet, at 89 procent af de danske mænd i Læs mere på angelasmithblog.com: Sådan får ældre mænd mere lyst til sex.

Mænd og kvinder har forskellig sex-lyst | BT Nyheder - angelasmithblog.com

40 pct. har ifølge danske sexologer aldrig eller uhyre sjældent lyst til sex. Og vi danske kvinder er ikke alene. Studier gengivet i tidsskriftet. Undersøgelsen viser blandt andet, at 89 procent af de danske mænd i Læs mere på angelasmithblog.com: Sådan får ældre mænd mere lyst til sex. Politiet fanger dansk mand, der har snydt 25 kvinder for over en million Hertil svarer 52 procent af mændene, at de oftere har lyst til sex end.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail