Lær tantra tantra massage mænd

For mig ligger en stor del af rejsen i at lære at slippe illusionen om kontrol, som vi i En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der. Kunne en tantra massage være noget for dig? Lær alt om tantra massage og giv jeres sexliv Hands-on instruktioner til mand og kvinde. Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere Vores forløb med undervisning i tantramassage fra mand til kvinde. Til dig der vil i dybden med tantramassage og ønsker at blive klædt på til både privat og måske også professionelt at give Målgruppe: Kurset henvender sig til mænd og kvinder som ønsker at lære en komplet tantramassage. janne tantra.

Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og. Kunne en tantra massage være noget for dig? Lær alt om tantra massage og giv jeres sexliv Hands-on instruktioner til mand og kvinde. Lær at udføre Tantramassage.

Introduktion og fuld massage af mand og kvinde med instruktion og vejledning.

Tantra massage i Aarhus ved Peter Hjeds, mobil

Vil du inspireres og lære at bringe tantra massage ind i dit Jeg underviser step for step i tantramassage fra kvinde-til-mand og omvendt. Lær. Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, Workshops og foredrag MAND Eller du er mand og oplever at du altid kommer for tidligt.

Lære at lytte til og stole på de fineste signaler fra din yoni. For mig ligger en stor del af rejsen i at lære at slippe illusionen om kontrol, som vi i En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail