Lær tantra sex

Når “tantra” ofte gøres lig med “tantra sex” ligger det nok i det forhold, af tilbud om “at lære tantra”, blive “tantra-terapeut” eller – behandler. Joan Ørtin og hendes elsker vil demonstrere tantrasex Manden kan lære at holde på sin udløsning, så han ikke kommer så hurtigt, siger hun. Erotisk tantra er en smuk lære om erotik og kærlighed. I erotisk tantra er sex og den seksuelle energi, et fartøj til livskraft, nærvær og højere. Min mand og jeg vil gerne lære at give hinanden tantramassage, men vi er i tvivl om, om vi skal læse os til det, se en DVD eller tage på kursus?

Og det er der god grund til, forklarer hun her, hvor hun også fortæller, hvad det betyder, og hvordan kan komme i gang med tantrasex. Min mand og jeg vil gerne lære at give hinanden tantramassage, men vi er i tvivl om, om vi skal læse os til det, se en DVD eller tage på kursus? Når “tantra” ofte gøres lig med “tantra sex” ligger det nok i det forhold, af tilbud om “at lære tantra”, blive “tantra-terapeut” eller – behandler.

Når “tantra” ofte gøres lig med “tantra sex” ligger det nok i det forhold, af tilbud om “at lære tantra”, blive “tantra-terapeut” eller – behandler. En af de første og vigtigste elementer at lære i tantrasex er at der ikke er noget mål. Når vi taler om oralsex, så betyder det eksempelvis at det ikke er et mål i sig. Erotisk tantra er en smuk lære om erotik og kærlighed. I erotisk tantra er sex og den seksuelle energi, et fartøj til livskraft, nærvær og højere.

Joan Ørting: Lær sex af mig og elskeren | SE og HØR

Lær tantrasex og få en oplevelse med din partner som varer hele livet. Og det er der god grund til, forklarer hun her, hvor hun også fortæller, hvad det betyder, og hvordan kan komme i gang med tantrasex. Min mand og jeg vil gerne lære at give hinanden tantramassage, men vi er i tvivl om, om vi skal læse os til det, se en DVD eller tage på kursus?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail