Gravidmassage intim massage

Er du gravid og gerne vil give dig selv en wellness oplevelse. Hos BodyCare i Randers får du løsnet op for spændinger i ryg, nakke og skulde mens du ligger på. Aug 9, - Rebozo er en slags massage, der kan lindre og lette graviditetsgener. Nov 24, - Man kan forsøge sig med rebozo-massage allerede inden fødslen, for at afspænde Læg telefonerne på hylden, lad moster Oda vente og nyd det intime samvær til ammehjælp til rebozo, akupunktur og gravidmassage. Parmassage hjem i stuen. Professionel massør kører til jer, så I kan få en massage for 2 i hjemmets trygge rammer. Bestil i dag!

Mar 28, - Gravidmassage på specialbriks, 60 min – kr. Det kan både virke meget intimt, at der kommer en fremmed hjem i din stue og stiller en. GRAVIDMASSAGE for gravide og nybagte mødre 45min / kr. En skøn og lindrende massage som tager udgangspunkt i de gener og behov du kan have som. I blev AM Massageskole grundlagt med en tanke om at højne niveauet af massører i Danmark. Vores mission er at tilbyde undervisning af højeste kvalitet.

Rebozo: 4 øvelser for gravide - Vores Børn - angelasmithblog.com

Nov 24, - Man kan forsøge sig med rebozo-massage allerede inden fødslen, for at afspænde Læg telefonerne på hylden, lad moster Oda vente og nyd det intime samvær til ammehjælp til rebozo, akupunktur og gravidmassage.

Massage: Gravid massage. Dybdemassage mod gravid gener på specialdesignet briks, der under massage Massage: Hel krops GRAVID massage Hårfjerning: Voksbehandling - INTIM m/k · Hårfjerning: Voksbehandling ansigt. Mar 28, - Gravidmassage på specialbriks, 60 min – kr. Det kan både virke meget intimt, at der kommer en fremmed hjem i din stue og stiller en.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail